BUDIMO DOBROČINITELJI
Početna > Novosti > Humanitarni projekti > Paketi > Udruženje „Izvor dobročinstva“ posjetilo je Udruženje „Centar savremenih inicijativa“ u Suhodolu i doniralo 8 paketa osnovnih životnih namirnica

Udruženje „Izvor dobročinstva“ posjetilo je Udruženje „Centar savremenih inicijativa“ u Suhodolu i doniralo 8 paketa osnovnih životnih namirnica

U subotu, 18.4.2020. godine Udruženje „Izvor dobročinstva“ posjetilo je Udruženje „Centar savremenih inicijativa“ (Centar za rehabilitaciju i resocijalizaciju Suhodol)  i tom prilikom doniralo 8 paketa osnovnih životnih namirnica.

Podjeli je prisustvovao i direktor Udruženja „Centar savremenih inicijativa“ Almir Karadža, koji je izrazio zahvalnost u ime Udruženja i onih kojima je pomoć najpotrebnija.

Udruženje „Izvor dobročinstva“ i CSI surađivali su i početkom  2019. godine, kada je Udruženje „Izvor dobročinstva“  omogućilo finansiranje Projekta vodosnadbjevanja Centra za rehabilitaciju i resocijalizaciju Suhodol. 

Paketi su sadržavali osnovne životne namirnice te higijenski program.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo donatoru iz Kuvajta, te svima onima koji su na bilo koji način učestvovali u realizaciji ovog projekta.Udruženje “Izvor dobročinstva”

Podijeli: