BUDIMO DOBROČINITELJI
Početna > Novosti > Humanitarni projekti > Kurbani > Uspješno realizovan projekat podjele kurbanskog mesa za 2024. godinu

Uspješno realizovan projekat podjele kurbanskog mesa za 2024. godinu

Udruženje „Izvor dobročinstva“ je i ove godine uspješno realizovalo projekat pripreme i podjele kurbanskog mesa. Projekat je realizovan u suradnji sa našim sponzorima, organizacijom „Ihja el Turas el islami“ iz prijateljske države Kuvajt koji se nesebično zalažu za projekte pomoći našeg društva.

Bajrami kao dani radosti i darivanja sa sobom nose posebne priče i osjećaje. Tu priču dobročinstva podjelili smo sa ljudima u različitim gradovima BiH gdje smo podjelili 490 kurbana za isto toliko porodica. Izvršili smo podjelu kurbanskog mesa u gradovima poput Zvornika, Doboja, Prijedora, Banja Luke i Sarajeva. Posebnu zahvalnost za pomoć u realizaciji i dostavi iskazujemo Merhametu BiH, udruženju Civilnih žrtava rata KS, MIZ Zvornik, ali i svima onima koji su učestvovali u ovom vrijednom projektu.

Također, zahvaljujemo se i našim sponzorima, organizaciji „Ihja el Turas el islami“, odsjeku za Balkan koji su i ove godine podržali naš Projekat u dovi za svako dobro u radu i djelovanju. 

Podijeli: