BUDIMO DOBROČINITELJI
Početna > Novosti > Uncategorized > U Tuzli najveći odziv jetima

U Tuzli najveći odziv jetima

Kada smo u subotu, 23. marta, krenutli u Tuzlu, nismo mogli pretpostaviti kakve će nas sve zgode i nezgode zadesiti. Po prvi put smo imali tehničkih problema u toku snimanja, što je rezultiralo kašnjenjem od sat vremena. Kao da ni to nije bilo dovoljno, pa nam je nekoliko puta nestajalo struje što je dodatno usporilo proces snimanja. Na kraju smo ipak više nego uspješno izvršili naš zadatak.

Snimanje je, zbog velikog broja jetima, trajalo dva dana. Od 300 jetima sa tuzlanskog kantona skoro svi su se pojavili. Nakon napornog dana odmorili smo se u stanu kojeg nam je obezbjedio naš prijatelj Amir Borić, predsjednik udruženja “Oaza”, čije prostorije smo i koristili tokom snimanja. Članice udruženja su bile vrijedne i pripremile simbolične poklone i lijepu zakusku za pristiglu dječicu.

Tuzlanski kanton se još jednom pokazao najozbiljnijim i najodgovornijim što ukazuje na veliku želju i potrebu za donacijama. Želimo da se zahvalimo udruženju “Oaza” za veliki trud koji su uložili i redovno ulažu u ovaj i slične projekte. Posebno se zahvaljujemo našim sestrama koje su oba dana bile prisutne i pomagale tokom cijele podjele.

Za kraj, ispod teksta možete pogledati neke fotografije sa podjele pomoći u Tuzli. Molimo Allaha da donatore i sve one koji učestvuju u ovom projektu nagradi velikom nagradom.

 

Podijeli: