BUDIMO DOBROČINITELJI
Početna > Novosti > Projekti od društvenog značaja > Svečano potpisivanje ugovora o finasiranju Projekta vodosnadbjevanja Centra za rehabilitaciju i resocijalizaciju Suhodol

Svečano potpisivanje ugovora o finasiranju Projekta vodosnadbjevanja Centra za rehabilitaciju i resocijalizaciju Suhodol

U petak, 15.11.2019. u prostorijama Udruženja „Izvor dobročinstva“ upriličeno je svečano potpisivanje ugovora o finansiranju Projekta vodosnadbjevanja Centra za rehabilitaciju i resocijalizaciju Suhodol. Nakon što su predstavnici Udruženja „Izvor dobročinstva“, gospodin Harmin Suljić i gospodin Emir Spahić, a shodno molbi Udruženja „Centar savremenih inicijativa“, obišli i izvršili detaljan uvid u kompletnu situaciju, tj. u problem vodosnadbjevanja sa kojim su se susretali štićenici Centra za rehabilitaciju i resocijalizaciju, donesena je odluka da se uz svesrdnu pomoć i razumijevanje Ambasade Države Kuvajt i Organizacije Ihja Turas El-Islami iz Kuvajta krene u finansiranje ovog iznimno društveno značajnog projekta. 

U ime Udruženja „Izvor dobročinstva“ ugovor je potpisao gospodin Ismir Karaga, dok je ugovor za Udruženje „Centar savremenih inicijativa“ potpisao gospodin Almir Karadža. 

Koristimo priliku da se zahvalimo Ambasadi Države Kuvajt, Organizaciji Ihja Turas El-Islami, kao i narodu Kuvajta na dosadašnjoj pomoći u finasiranju i realizaciji mnogobrojnih projekata od općeg društvenog interesa.      
Podijeli: