BUDIMO DOBROČINITELJI
Početna > Novosti > Saradnja > Radna posjeta > Predsjednik udruženja “Izvor dobročinstva” u posjeti Muftijstvu bihaćkom

Predsjednik udruženja “Izvor dobročinstva” u posjeti Muftijstvu bihaćkom

Delegacija udruženja “Izvor dobročinstva” sa predsjednikom Ismirom Karagom, koordinatorom Amirom Avdićem, te konsultantom na projektu, inžinjerom Harisom Rosićem, posjetila je u četvrtak Muftijstvo bihaćko, a toplu dobrodošlicu pružili su im Muftija hafiz Mehmed-ef. Kudić, glavni imam Medžlisa IZ Bihać Mensur-ef. Ćehić, predsjednik Medžlisa Samir Bećirspahić, dipl. ing, te savjetnik Muftije, Nazif Horozović.

Nakon uvodnog dijela razgovaralo se o aktivnim, kao i predstojećim projektima, a glavni fokus sastanka bio je nastavak izgradnje džamije “Omer ibn el-Hattab” u džematu Prekounje, te privođenju kraju svih poslova vezanih za tu džamiju. Ostalo je da se pripremi teren za nastavak radova, a uz podršku Muftijstva i Medžlisa IZ Bihać, ovaj projekat će, ako Bog da, uskoro biti završen.

Sastanak je završen uz obostrano zadovoljstvo i par prijedloga oko ubrzanja samog projekta. Predsjednik Udruženja zahvalio se na lijepom prijemu, te pohvalio kvalitet dosadašnje saradnje sa Muftijstvom i Medžlisom IZ Bihać.

Podijeli: