BUDIMO DOBROČINITELJI
Početna > Novosti > Saradnja > Radna posjeta > Posjeta predstavnika udruženja “Izvor dobročinstva” Muftijstvu sarajevskom

Posjeta predstavnika udruženja “Izvor dobročinstva” Muftijstvu sarajevskom

U utorak, 28.05.2024. godine, udruženje „Izvor dobročinstva“ na čelu sa predsjednikom Ismirom Karagom, kao i šefom Odsjeka za Balkan kuvajtske organizacije „Ihja el Turas el Islami“,g. Mahmoud el Nedždijem, posjetilo je Muftijstvo sarajevsko, odnosno kabinet muftije Nedžada ef. Grabusa

Srdačan prijem kao i dobrodošlica iskazana je na poseban način od strane Muftijstva, a jedan od razloga posjete jeste kratak osvrt na projekte iza nas, ali i nastavak aktivne saradnje u periodu ispred nas. Projekti od društvene koristi su jedan od glavnih ciljeva našeg Udruženja, a upravo te ciljeve djelimo i sa Rijasetom IZ u BiH.

Predstavnik Odsjeka za Balkan, g. Mahmoud el Nedždi,  iskazao je svoju zahvalnost na saradnji kao i punu podršku u narednom periodu na aktivnostima koje sprovodi naše Udruženje. Također, posebnu zahvalnost iskazujemo kabinetu Muftijstva koji se aktivno uključuju u naš rad i projekte.

Na kraju, Udruženje „Izvor dobročinstva“ se ovim putem zahvaljuje g. Mahmoudu el Nedždiju, odnosno predstavnicima Odsjeka za Balkan na njihovoj posjeti sa dovom za svako dobro u njihovom radu i djelovanju pomažući našu zajednicu.

Podijeli: